Ecologisch nieuwbouwproject met handelsruimte, 4 appartementen en woning

Aalter Brouwerijstraat 7
Residentie De Klok ligt op de hoek van de Brouwerijstraat en Brevierweg, bij het binnenkomen van Aalter, waarbij deze residentie een zeer centrale ligging biedt vlakbij de markt en vlakbij de kerk, met zijn bereikbaarheid van tal van faciliteiten: gaande van gastronomie, shopping en recreatie.

Zie tevens de eigen website van dit project: https://residentiedeklok.be

MEVACO BOUWBEDRIJF realiseert op deze unieke plaats een duurzaam, innovatief en stijlvol kleinschalig project met één handelspand, vier appartementen en een woning.

Het handelspand is aantrekkelijk door zijn zichtbaarheid en door de hoge vitrines. De toegankelijke appartementen krijgen een maximum aan licht. Ze zijn voorzien van ruime en drempelloze terrassen. De architectuur legt de focus op integratie, beleving en duurzaamheid. De geïntegreerde fietsenberging staat in direct contact met de Brouwerijstraat, parkeren kan 300 m verderop.

Residentie DE KLOK roept een beetje het vakantiegevoel op door de met licht overgoten woonruimtes naar buiten toe te ... verlengen.

Tevens betreft het een ecologisch gebouw. Ieder appartement is voorzien van warmtepompen lucht/water. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte die op een gelijkmatige manier verspreid wordt. In combinatie met de zonnepanelen haal je een beter rendement en een lagere energiefactuur.

Residentie De Klok heeft een eigentijdse en moderne uitstraling. De appartementen bieden een zee van ruimte.

Interesse in dit unieke project?
Wees er snel bij en neem contact met ons kantoor!
Lees meer Verberg