Instapklare woning op perceel van maar liefst 1170 m²

Verkocht Zwalm Krekelstraat 78
Zeer centraal gelegen woning in mooie omgeving op een ruim perceel van maar liefst 1170m².

De indeling is als volgt:
op de benedenverdieping is een ruime leefruimte langs de voorkant van de woning, eetplaats, keuken met aanpalende kelderberging (droge ruimte), badkamer met bad, douche, lavabo en toilet, aanpalend aan de badkamer is de bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de berging is er alsook een toegang tot buiten.
Verder zijn er op de bovenverdieping 2 ruime slaapkamers waarvan de 2de slaapkamer die de lengte heeft van de volledige voorgevel opgesplitst in 2 kinderkamers. Vanuit de eerste verdieping is er nog een vaste trap naar de zolderverdieping. Op de zolderverdieping zou nog een ruime kamer kunnen gemaakt worden.

De tuin heeft maar liefst een diepte van 95M waar ook de garage is gesitueerd. Langs de zijkant van de woning heeft u directe toegang tot de garage en er kunnen ook nog wagens op de oprit staan. Vooraan de woning is nog een kleine voortuin.

Wil jij meer weten of dit alles zelf ... eens gaan bekijken? Aarzel dan niet ons te contacteren. 0496/44.40.20 of mail naar julie@consea.be Lees meer Verberg