Instapklare gerenoveerde woning

Verkocht Tielt Wulfstraat 23
Deze woning, op een perceel van 883 m², is voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort (denk maar aan verwarming op aardgas, de aanwezige zonnepanelen, een grote regenwaterput aangesloten op de woning, ...). In 2006 kreeg de woning een volledige make-over, waarbij kosten noch moeite werden gespaard. Een slaapkamer op het gelijkvloers werd opgeofferd om een uitmuntend ruime leefruimte te creëren met anex keuken (nieuwbouw opgebouwd). Deze keuken voorziet in alle behoeften zoals onder meer een stoomoven en inductie kookplaat!

Tevens werd recent een nieuwe garage opgebouwd (uiteraard met de nodige vergunningen), waarbij de mogelijkheid is behouden een overdekt terras aan de achterzijde van deze garage te voorzien.

De tuin is uitermate sfeervol en gezellig ingericht en laat je wegdromen alsof je op vakantie bent. Tal van opbergmogelijkheid is voorzien in het tuinhuis. Kweek je eigen groenten in de serre en pronk ermee op een bbq met vrienden!

De indeling:

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhall, ruime living bestaande uit ... zitplaats/eetplaats en voorzien van een houtkachel, de ingerichte keuken (recent als nieuwbouw opgetrokken) met anex berging/technische ruimte, de badkamer, een afzonderlijk (gasten-)toilet en een inpandige garage.

De verdieping bestaat uit een nachthall met toegang naar de vier volwaardige slaapkamers en de tweede badkamer (met douche, lavabo en toilet).

Vraag vandaag nog je bezoek aan!

vastgoedinfo in aanvraag
Woning beschikbaar vanaf 15/11/2021
Epc: 561 kWh/m²
Lees meer Verberg