Statige vrijstaande woning te Sleidinge

€ 294 000 Sleidinge Langendam 4
Deze statige vrijstaande woning biedt een tal aan mogelijkheden en beschikt over aanzienlijk potentieel. Gelegen nabij het centrum van Sleidinge, geniet het pand van een gunstige ligging met gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen zoals winkels, scholen, restaurants, recreatieve faciliteiten en openbaar vervoer (zowel trein als bus).

De indeling van de woning is als volgt: bij binnenkomst betreedt u de ruime woonkamer, die leidt naar de bureauruimte voorzien van kasten en de eetkamer aan de achterzijde van de woning. Via de eetkamer heeft u toegang tot de traphal, die is voorzien van ingebouwde kasten, en een opbergruimte/wasplaats. De eetkamer biedt ook toegang tot de keuken, die in de loop der jaren is gerenoveerd. Vanuit de keuken heeft u tot de achterliggende ruimtes, waar zich een toilet en een extra bergruimte bevinden. Verder is er nog een ruime kelder aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden zich momenteel drie zeer ruime slaapkamers, waarvan twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning, evenals ... een ruime badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en dubbel lavabomeubel. Via de traphal leidt er een vaste trap naar de zolderverdieping waar nog twee extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden, er is reeds een watertoevoer/afvoer aanwezig. Buiten biedt de oprit toegang tot de ruime garage en de tuin.

Renovatieplicht: ja

Aarzel niet om vrijblijvend een afspraak te maken voor meer informatie: 0477 06 89 88 - michiel@solvas.be
Lees meer Verberg