Nieuwbouwwoning - centrale locatie

Verkocht Poesele Bredeweg 30
Deze woning (lot 6) maakt onderdeel uit van een project van zes woningen. Het betreft een half-open bebouwing, gevestigd op een perceel met een oppervlakte van 460 m². De woning is voorzien van alle comfort. De verdere afwerking is vrij te kiezen door de koper en inbegrepen in de verkoopprijs. Alle moderne troeven komen aan bod: zonnepanelen, vloerverwarming, respecteren meest recente isolatienormen, ... Tevens bestaat de mogelijkheid om casco aan te kopen (vraag hierover gerust bijkomende info!).

Indeling:
het gelijkvloers bestaat uit de inkomhall met gastentoilet en trap naar de eerste verdieping, ruime leefruimte (met tal van lichtinval, bureauhoek) en open ingerichte keuken (keuken heeft toegang naar het terras op de achtergevel), anex berging/wasplaats aan keuken (met berging onder de trap).
De verdieping is centraal voorzien van de nachthall, drie ruime slaapkamers, tweede toilet, badkamer (met plaats voor ligbad en douche) en berging (met mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap naar de tweede ... verdieping).
Zolder

Afwerking voorzien in het najaar van 2020. Reeds 50% verkocht!
Vraag vandaag nog je persoonlijke rondleiding aan!

Vastgoedinfo in aanvraag
EPC nog op te maken wegens nieuwbouw
Vrij na oplevering
Lees meer Verberg