Woning met veel potentieel en zicht over de velden

€ 229 000 Maldegem Schautenstraat 159
Woning gelegen op een unieke locatie in het hartje van het Vossenhol met verre zichten over de velden. De achterliggende tuin is bereikbaar via de naastliggende oprit langs de woning en dit alles is gelegen op een perceel van 640m².

De woonst zelf is momenteel opgedeeld in een woongedeelte en bureauruimte. Links is het woongedeelte en is ingedeeld als volgt: grote leefruimte langs de voorkant in L-vorm, trap naar de bovenliggende verdiepingen, eetplaats met zicht op de tuin, achterliggende keuken die ook toegang biedt tot de tuin. Achterliggend nog een badkamer. Boven zijn er op de eerste verdieping 2 ruime slaapkamers en op de zolderverdieping nog 1 slaapkamer met ingemaakte kasten.
Het rechter gedeelte van de woning is momenteel bureauruimte met wachtzaal en afzonderlijk toilet langs de voorkant, langs de achterkant zit er een ruime garage en berging en is er toegang tot de bovenliggende zolder waar nog slaapkamers kunnen gemaakt worden.

Via de tuin is er toegang tot de achterliggende gebouwen waar nog een berging is met ... aansluiting voor wasmachine.

Bent u gecharmeerd en wenst u zelf nog uw eigen touch aan de woning te geven dan zit u hier aan het juiste adres, aarzel dan ook zeker niet ons te contacteren! 0496/44.40.20 - julie@solvas.be
Lees meer Verberg