Te renoveren woning op groot perceel met weide!

€ 355 000 Maldegem Vierweegse 25
Deze woning is prachtig gelegen met groenzichten rondom en een ideale verbinding naar zowel centrum Maldegem als Zomergem of Eeklo. Het perceel van maar liefst 5389m² geeft veel mogelijkheden voor zowel renovatie als afbraak en heropbouw. De woning dateert van de jaren 60 en is in goed onderhouden staat met nieuwe geplaatste ramen in 2007.

De indeling is als volgt: inkom met toegang naar de leefruimte en eetkamer. Er is een ruime keuken, recent vernieuwd alsook volledig geïnstalleerd. Achteraan de keuken is de wasruimte en apart toilet. Er is een zéér ruime garage, ideaal als stockageruimte of werkplaats. Op de eerste verdieping vindt u 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van lavabo en ligbad. Via de uittrektrap heeft u toegang tot het tweede verdiep die ook is afgewerkt met 2 extra slaapkamers.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of een bezoek door te mailen naar amber@solvas.be of te bellen naar 0493 66 47 62.

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS. Elk prijsvoorstel ... hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze publicatie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken.


Lees meer Verberg