Te renoveren woning op rustige locatie!

€ 345 000 Maldegem Veldekens 71
Deze woning is gelegen in een zijstraat van Veldekens, met ideale verbinding naar Maldegem of Eeklo. U geniet van rust en groen rondom. De woning is gebouwd in 1970 en is in uiterst goed onderhouden staat. Met een perceel van 766m² heeft u een mooie tuin, zuidwest gericht waardoor er veel zon en lichtinval is doorheen de dag en avond. De woning zelf beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 175m², dit is de zolder nog niet inbegrepen.

De indeling is als volgt:
inkom met toegang naar de leefruimte en ruime keuken achteraan. Achter de keuken vindt u nog een wasruimte met toegang tot kelder en zolder. De zolder loopt over de gehele woning en is een ideale ruimte om verder af te werken en te gebruiken. Op het gelijkvloers zijn nog 3 slaapkamers terug te vinden, bij de derde is er aansluitend nog een hobbykamer, eventueel te dienen als vierde slaapkamer. Er is een badkamer voorzien van lavabo en bad met douchefunctie.

Op het perceel is nog een aparte garage voorzien, ideaal als extra bergruimte en parkeerplaats.
De ... verwarming werd al aangepast naar aardgas alsook is er reeds regenwater aangesloten.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of een bezoek door te bellen naar 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be
Lees meer Verberg