Rustig gelegen woning in Donk - Maldegem

Verkocht Maldegem Heirweg 19 B
Deze woning is zeer rustig gelegen en bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Maldegem. De woning werd door de jaren heen steeds goed onderhouden.

Indeling: - Gelijkvloers: ruime inkomhal, open leefruimte voorzien van dubbele beglazing en automatische rolluiken. Vanuit de leefruimte heeft u zicht op de tuin. De keuken paalt aan de leefruimte en kijkt uit op de achterliggende tuin, aanpalend aan de keuken is nog een koele berging. Verder is er op het gelijkvloers nog een aangebouwde veranda, toilet, en 2 garages.
- 1ste verdieping: 3 slaapkamers op de bovenverdieping waarvan 2 zeer ruime slaapkamers, badkamer met zitbad, lavabo en toilet. Er is ook nog een zolderverdieping die makkelijk toegankelijk is door de uittrekbare ladder.

Op de foto's is de leefruimte aangepast en is de mogelijkheid te zien door een schuifraam te plaatsen op de achterste gevel.

De woning wordt volledig omringd door de tuin, verder is er buiten nog een tuinberging los van de woning en nog 2 bergingen aanpalend aan de woning die te bereiken ... zijn via de achterkant van de woning.

Aarzel zeker niet ons te contacteren voor dit alles zelf te komen bewonderen: 0496/44.40.20 of 050/72.92.70
mail: julie@consea.be
Lees meer Verberg