Ruime woonst op mooi perceel zeer rustig in het centrum van Maldegem

Verkocht Maldegem Zwarte Zusterslaan 24
Bent u opzoek naar een woning in het centrum maar wilt u nog steeds genieten van de rust? Dan hebben wij misschien wel wat jij zoekt!

Deze villa is zeer rustig gelegen en bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Maldegem. Het perceel bedraagt 628 m² en heeft een heel mooie perceelbreedte langs de voorkant.

De woning is opgebouwd met oog voor detail en dit kunt u ook zien zowel langs buiten als langs binnen.

De indeling van de woning is de volgende:
inkomhal met afzonderlijk toilet (voorziening van hangtoilet, urinoir en lavabo). Leefruimte met zeer veel lichtinval door de grote raampartijen en zicht op groen, open eetplaats en open keuken die van elkaar kunnen worden afgesloten door de schuifdeuren, de open keuken is voorzien van alle toestellen. Vanuit de keuken kunt u naar de berging die ook uitgang heeft op de achterdeur naar de carport.
Boven zijn er 2 slaapkamers en in de ruime gang werd een grote bureau gecreëerd met zeer veel lichtinval en is er connectie met de leefruimte. Aan de 2de slaapkamer is er ... nog een ruime dressing die dan ook aanpalend is aan de badkamer. In de badkamer is er een dubbele lavabo, bad, douche en toilet.
Er is ook nog een 3de verdiep die bereikbaar is via een vaste trap. De zolderruimte is recent volledig geïsoleerd en wordt momenteel gebruikt als grote opbergruimte maar hier bestaat er zeker de mogelijkheid om nog een 3de en eventueel 4de slaapkamer te creëren.
De woning is afgewerkt met kwaliteit van materialen.

Naast enkele foto's is ook illustratief te zien hoe de woning er anders zou uitzien mits kleine veranderingen.

De tuin is volledig aangelegd met alsook oog voor detail, zo is er het volledige jaar door wel iets in bloei. Aan de zijkant van de woning is een dubbele carport die toegang heeft tot de zijdeur van de woning. Verder is er buiten nog een groot tuinhuis met veel opbergmogelijkheden.

Ben u nieuwsgierig en wilt u deze woning met uw eigen ogen komen bekijken? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!!!

U kunt ons steeds bereiken op het nummer 0496/44.40.20 of mailen kan naar julie@consea.be
Lees meer Verberg