Gerenoveerde woning nabij het centrum

€ 379 000 Lievegem Durmstraat 15
Deze vrijstaande woning is heel centraal gelegen te Zomergem, dicht bij het dorp en op wandelafstand van supermarkten, scholen en ontspanning. Het perceel heeft een oppervlakte van 453m² waar uw terras zuidwest gericht is zodanig u een volledige namiddag en avond geniet van de zon. Alsook geniet u van volledige privacy door de mooi beplante tuin en automatische poort en hekje aan de voordeur. De woning zelf heeft recentelijk (2019) een volledige renovatie binnenin ondergaan. Er is tot in de puntjes afgewerkt met een moderne en warme look.

De indeling is als volgt:
inkom met apart toilet en toegang naar de leefruimte en keuken. De leefruimte met eetkamer geniet van veel lichtinval en is voorzien van een inbouwcassette. De keuken is ruim en volledig geïnstalleerd met toestellen. Op het gelijkvloers geniet u ook van een garage met ruime berging/wasruimte. Op de eerste verdieping vindt u een 2 slaapkamers, waarvan één voorzien met ruime dressing (mogelijkheid tot derde slaapkamer). De slaapkamer is ook voorzien van airco. In de ... badkamer geniet u van een ligbad met regendouche en dubbele lavabo.

De woning is rondom voorzien van tuin met een zuidwest gericht terras. Het perceel is afgesloten met een automatische poort en hekje zodanig u volledig geniet van privacy.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of een bezoek door te bellen naar Amber op 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be
Lees meer Verberg