Instapklare woning op unieke locatie met weide

€ 345 000 Lievegem Vaart Rechts 30
Deze woning is gelegen op een prachtige locatie in Lievegem, u bent omringd door groen, weiland en kijkt rechtstreeks uit op de vaart. Toch bevindt u zich op wandelafstand van het centrum, winkels, openbaar vervoer en scholen. Het perceel heeft een grote van 346m² met bijkomende, achterliggende weide van 1936m². De woning zelf werd recentelijk gerenoveerd en is instapklaar met volgende indeling:

Inkom met directe toegang tot de keuken en ruime leefruimte. Achter de keuken bevindt zich de badkamer voorzien van toilet, ligbad met douchefunctie en lavabo. Op de eerste verdieping geniet u van 2 volwaardige slaapkamers en toegang tot ruime zolder met uittrektrap. Buiten heeft u nog toegang tot een aparte berging met alle technische voorzieningen. De woning wordt verwarmd op aardgas met gastank, er is reeds aansluiting voorzien voor regenwater alsook IBA-systeem zit klaar.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of een bezoek door te bellen naar 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be.