Karaktervolle woning, gerenoveerd, nabij het centrum van Zomergem

Verkocht Lievegem Guido Gezellestraat 1
Deze karaktervolle woning is het resultaat van een totaalrenovatie die werd uitgevoerd met aandacht op hedendaags comfort en luxe. Doch werden de authentieke elementen bewaard wat de woning uniek maakt. Met een ideale locatie op wandelafstand van het centrum geniet u ook van rust en groen rondom. De woning werd ook omgetoverd tot een energiezuinig pand met een gunstige score B. Achteraan het project is een parking aangelegd voorzien van 2 staanplaatsen, inbegrepen in de prijs.

De indeling is als volgt: inkom met toegang tot de ruime leefruimte, u geniet van veel lichtinval en uitzicht op de tuin. Via de leefruimte wandelt u door naar de keuken die volledig werd geïnstalleerd. Op het gelijkvloers geniet u ook van een wasruimte/berging, apart toilet en bureauruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers met een badkamer voorzien van prachtig ligbad, dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. De tweede verdieping geeft u toegang tot een polyvalente ruimte, indien gewenst te gebruiken als vierde, ruime ... slaapkamer. Op dit verdiep geniet u opnieuw van een badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en toilet. De tuin is aangelegd en voorzien van een terras, deze is zuidwest gericht waardoor u geniet van veel zon en licht.

HUURKOOP MOGELIJK

Aarzel niet ons te contacteren voor een bezoek door te bellen naar 0493 66 47 62.
Deze woning wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS.
Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze publicatie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken.

Lees meer Verberg