Gezellige open bebouwing met tuin en garage

Verkocht Lievegem Daalmstraat 3
Deze woning is een open bebouwing gelegen in het prachtige Lievegem. Met een leuk ingerichte tuin (voorzien van een garage), biedt deze woning veel mogelijkheden voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar wat extra ruimte.

De woning beschikt over 2 slaapkamers en werd gebouwd in het jaar 1958. Doorheen de afgelopen jaren werd de woning aangepakt en gerenoveerd. Gezelligheid is hier de troef!
Met een perceeloppervlakte van 392 m² is er voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht en eventueel een moestuin aan te leggen.

Naast de garage is er ook voldoende parkeergelegenheid voorzien, met 1 garageplaats en 1 parkeerplaats op het terrein. Dit is ideaal voor gezinnen met meerdere voertuigen of gasten die op bezoek komen.

De tuin is gelegen op het zuiden, wat betekent dat u kunt genieten van de zon gedurende de hele dag. Dit is perfect voor liefhebbers van tuinieren of voor diegenen die graag buiten willen ontspannen.

De woning is ingedeeld als volgt:
Het gelijkvloers voorziet in de inkomhall, zitplaats, eetplaats, ... relax-ruimte met berging, de achterinkom, de ingerichte keuken en de badkamer.
De verdieping bestaat uit de nachthall met twee slaapkamers (waarvan de grootste slaapkamer in 2 kan worden opgesplitst), alsook een extra bergruimte.
Buiten is er een garage en tuinhuis beschikbaar.

Kortom, deze woning biedt veel potentieel en mogelijkheden voor degenen die op zoek zijn naar een ruime open bebouwing in Lievegem. Met een garage, tuin, 2 slaapkamers en een bouwjaar van 1958, is dit een woning met karakter en geschiedenis.

Nieuwsgierig naar dit pand? Bel gerust voor een afspraak!
Lees meer Verberg