Ruime woning nabij centrum Zomergem!

Verkocht Lievegem Durmstraat 35
Deze woning is ideaal gelegen op wandelafstand van het centrum, winkels, ontspanning en openbaar vervoer en toch geniet u van naastliggend weiland. Het perceel heeft een grootte van 1514m² waardoor u geniet van een prachtige tuin met bijhorende ruime oprit. De woning is reeds grotendeels gerenoveerd met oog op het creëren van een grotere bewoonbare oppervlakte (+/- 295m²) alsook energiezuinig wonen. De indeling is als volgt:

inkom met apart toilet, toegang naar de keuken (met berging) en aansluitend de leefruimte. Op het gelijkvloers vindt u de eerste badkamer en 2 slaapkamers alsook een dressing en bureauruimte. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, hier vindt u ook de tweede badkamer en een zolderruimte. Er is een grote garageruimte met 2 automatische poorten, wasruimte en bijkeuken. De tuin is voorzien van carport (voor aanhangwagen) en een tuinhuis.

Het dak werd reeds volledig geïsoleerd, alle ramen beschikken over hoogrendementsglas en de verwarming werd reeds overgeschakeld naar aardgas met een condenserende ketel. ...

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of een bezoek door te bellen naar 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be
Deze woning wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze publicatie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken.
Lees meer Verberg