Moderne woning, gerenoveerd, nabij centrum Zomergem

Verkocht Lievegem Guido Gezellestraat 3
Deze hippe woning is het resultaat van een totaalrenovatie die werd uitgevoerd met aandacht op hedendaags comfort en luxe. Doch werden de authentieke elementen bewaard wat de woning uniek maakt. Met een ideale locatie op wandelafstand van het centrum geniet u ook van rust en groen rondom. De woning werd ook omgetoverd tot een energiezuinig pand met een gunstige score B.Achteraan het project is een parking aangelegd voorzien van 2 staanplaatsen, inbegrepen in de prijs.

De indeling is als volgt: inkom met aansluitend de leefruimte, afgewerkt met parket die zorgt voor de warme uitstraling. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de keuken, volledig geïnstalleerd met doorgang naar de eetkamer. Alle ruimtes zijn gericht met prachtig zicht op de tuin en u geniet ook van veel lichtinval. Op het gelijkvloers is ook een fietsenberging, bureauruimte, wasruimte en apart toilet. Op de eerste verdieping vindt u de eerste slaapkamer met ensuite badkamer, voorzien van dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche.Er zijn nog twee slaapkamers die ... verbonden zijn door een douchekamer ook voorzien met lavabomeubel. Op de eerste verdieping vindt u nog de technische ruimte en een apart toilet. De tuin is aangelegd en voorzien van een terras, deze is zuidwest gericht waardoor u geniet van veel zon en licht.

Bent u op zoek naar een instapklare woning nabij het centrum van Zomergem, tussen het groen? Dan is deze woning ideaal voor u! Aarzel niet ons te contacteren voor een bezoek door te mailen naar amber@solvas.be of te bellen naar 0493 66 47 62.
Lees meer Verberg