Charmante woning, gerenoveerd, nabij het centrum van Zomergem

Verkocht Lievegem Ter Wal 2
Deze gezellige woning is het resultaat van een totaalrenovatie die werd uitgevoerd met aandacht op hedendaags comfort en luxe. Met een ideale locatie op wandelafstand van het centrum geniet u ook van rust en groen rondom. De woning werd ook omgetoverd tot een energiezuinig pand met een gunstige score B. Achteraan het project is een parking aangelegd voorzien van 2 staanplaatsen, inbegrepen in de prijs.

De indeling is als volgt: inkom met plaats voor vestiaire die toegang geeft tot de eetkamer met aansluitend de open keuken, volledig geïnstalleerd. Aansluitend aan de keuken is ook een berging onder de trap met aansluiting voor wasmachine. Vanuit deze ruimtes geniet u van een mooi zicht op de tuin met veel lichtinval in de woning zelf. Op het gelijkvloers is ook de leefruimte voorzien en een apart toilet. Op de eerste verdieping geniet u van twee volwaardige slaapkamers en een badkamer ingericht met inloopdouche, dubbele lavabo en apart toilet. De authentieke elementen van de woning werden bewaard zoals de originele balken wat het ... pand uniek maakt.
De tuin is aangelegd en voorzien van een terras, deze is zuidwest gericht waardoor u geniet van veel zon en licht.

Bent u op zoek naar een starterswoning of interessante investering? Wenst u geen gemeenschappelijke kosten te betalen en geniet u graag van het voordeel van een tuin? Dan is deze woning ideaal voor u! Aarzel niet ons te contacteren voor een bezoek of meer info door te mailen naar amber@solvas.be of te bellen naar 0493 66 47 62.

Lees meer Verberg