Woning op + 1500m² nabij centrum Zomergem!

€ 495 000 Lievegem Kleitstraat 24 A
Deze woning is ideaal gelegen nabij het centrum en dichtbij winkels, openbaar vervoer en ontspanning. Met een perceel van 1564m² en bewoonbare oppervlakte van 220m² geniet u van alle ruimte om dit pand om te toveren tot uw thuis.

De statige bouw van 1971 was toe aan opfrissingen die reeds zijn opgestart en u kan naar eigen smaak afwerken. De authentieke elementen werden behouden zoals de prachtige visgraatparket als de schouw in de leefruimte. De verouderde ruimtes zoals badkamer en keuken werden reeds uitgebroken.

De indeling is als volgt: inkom met apart gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte met aansluitend toegang tot de keuken. Op het gelijkvloers is ook de badkamer voorzien als 3 slaapkamers.

Op de eerste verdieping vindt u de master slaapkamer met een zolderruimte die u eventueel ook kan afwerken.

Een woning met veel potentieel! Contacteer ons snel voor een inlichting of bezoek op het nummer: 0493 66 47 62 of mail naar amber@solvas.be

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS.
Elk ... prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze publicatie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken.
Lees meer Verberg