Ruime open bebouwing met tuin en garage

€ 315 000 Kaprijke Zuidstraat 57
Deze solide gebouwde open bebouwing in Kaprijke is een ideale woning voor wie op zoek is naar een ruime en gezinsvriendelijke woning. Met een perceeloppervlakte van 598 m² biedt het voldoende ruimte voor een mooie tuin en een garage met plaats voor één auto.

De woning beschikt over drie slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin. De badkamer is voorzien van alle nodige faciliteiten en er zijn in totaal drie parkeerplaatsen voorzien. De zolder kan verder worden afgewerkt, waardoor er een extra zee aan ruimte kan worden voorzien.

De woning is gebouwd in 1974 en dient (deels) te worden gerenoveerd naar hedendaags comfort. Dit betekent dat er nog mogelijkheden zijn om de woning te verbeteren op vlak van energiezuinigheid.

De tuin van de woning is georiënteerd naar het noorden, wat betekent dat er voldoende schaduw is op warme zomerdagen. De ligging van de woning zorgt ook voor een rustige omgeving, perfect voor wie op zoek is naar wat meer privacy.

Kortom, deze woning in Kaprijke is een ideale gezinswoning met veel potentieel. ... Met een ruime tuin, garage en drie slaapkamers, is het een comfortabele plek om thuis te komen. Met wat renovaties kan deze woning worden omgetoverd tot een droomhuis.

Interesse? Vraag vandaag nog je bezoek ter plaatse aan!
Lees meer Verberg