Woonerf centrum Gent - in één geheel te koop

€ 4 285 000 Gent Bandelierstraat 1 14
In het centrum nabij Dampoort, van het prachtige en authentieke Gent, ontdek je dit woonerf. Het betreffen in 2001 gerenoveerde beluiken, welke karakter en gezelligheid uitstralen. De verkoop geschiedt enkel in zijn totaliteit, te weten dat de keuze kan worden gemaakt tussen de aankoop van 14 of 18 woningen (uitsluitend aankopen in één geheel).

De site is voorzien van een gezellig ingerichte binnenkoer die door de bewoners als ontmoetingsruimte wordt gebruikt. Tevens beschikt de site over een gemeenschappelijke fietsenberging, zodoende de netheid rondom de woningen kan gegarandeerd worden en blijven.

Elke woning bestaat uit een leefruimte met ingerichte keuken. Een gebruiksvriendelijke badkamer en twee of drie slaapkamers. Ze zijn allen voorzien van een individuele verwarmingsinstallatie (op aardgas).

Alle woningen zijn op heden verhuurd, dus u beschikt op voorhand over een duidelijk rendement. Dit betreft met andere woorden een zeer interessante opportuniteit om een investering te koppelen aan een unieke opportuniteit, die ... zijn toekomstige mogelijkheden zeker weet te bewijzen.

Voelt u zich geïnteresseerd en wenst u een volledig overzicht te ontvangen?
Neem contact op met ons kantoor en we voorzien u in de nodige informatie.
Lees meer Verberg