Ruime woning met dubbele garage

€ 429 000 Gent Schaapherderstraat 59
Deze ruime woning in Gent is gelegen op een rustige locatie en biedt veel potentieel. Het is gebouwd in 1973 en heeft een prachtige perceeloppervlakte van 1.273 vierkante meter. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 175 vierkante meter, waardoor er voldoende ruimte is voor een (groot) gezin.

De woning beschikt over vier slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin met kinderen of voor mensen die behoefte hebben aan extra ruimte. Daarnaast is er een dubbele garage aanwezig, wat handig is voor het veilig parkeren van uw auto of het opbergen van spullen. Er zijn ook meerdere parkeerplaatsen beschikbaar, wat extra gemak biedt voor het parkeren van meerdere voertuigen.

De oriëntatie van de tuin is noordwesten, waardoor u kunt genieten van de middag- en avondzon. Dit maakt de tuin een aangename plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

De indeling van de woning ziet er als volgt uit:
De centrale inkomhall met vestiairekast, het gastentoilet, een ruime living met open haard, een ingerichte keuken, de ... nachthall, vier volwaardige slaapkamers en de badkamer.
De woning is op kelderniveau voorzien van een dubbele garage met tal van opbergmogelijkheid. Verder verloopt het kelderniveau in een volledige onderkeldering van de woning.

De EPC-waarde van de woning is 482, wat aangeeft dat de energie-efficiëntie van de woning gemiddeld is. Het energielabel van de woning is E, wat betekent dat er nog ruimte is voor verbetering op het gebied van energiezuinigheid.

Al met al is deze woning in Gent een fantastische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruime woning met een tuin en een garage. Met vier slaapkamers en voldoende parkeergelegenheid, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en praktisch leven.
Lees meer Verberg