Ruime half open bebouwing met 6 slaapkamers op perfecte locatie

€ 479 000 Gent Roosakker 28
Deze woning is gelegen in een doodlopende straat in het centrum van Gent, op korte wandelafstand van het (Gent) Sint-Pietersstation en met zo goed als onmiddellijke verbinding naar de R4 en E40. De perfecte uitvalsbasis dus! Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Het pand werd gebouwd in 1951 en heeft sindsdien zijn charme behouden. Met een perceeloppervlakte van 242 m² en een ruime bewoonbare oppervlakte van 347 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor een groot gezin.

De woning beschikt over maar liefst 6 slaapkamers, wat ideaal is voor gezinnen met kinderen of voor mensen die graag gasten ontvangen. Daarnaast is er ook een garage aanwezig, wat het parkeren van een voertuig gemakkelijk maakt.

De tuin van de woning is georiënteerd op het westen, wat betekent dat u kunt genieten van de zon in de namiddag en avond. Dit maakt het ideaal voor het ontspannen in de buitenlucht.

De indeling van de woning ziet er als volgt uit:
Gelijkvloers: inkomhall, zitplaats, ruime leefruimte, ... keuken, toilet en een bureauruimte/slaapkamer.
Verdieping 1: nachthall, twee slaapkamers (waarvan één voorzien van anex bijkeuken) en badkamer.
Verdieping 2: nachthall, drie slaapkamers en extra berging.
Niveau -1: wasplaats, stookplaats, berging, polyvalente ruimte en een buitenberging.
Afzonderlijke garage achteraan met toegang tot de tuin (bereikbaar via naburige perceel door middel van erfdienstbaarheid).

Kortom, deze woning in Gent is een ruime en charmante keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een huis met veel slaapkamers en een tuin. Hoewel het bouwjaar 1951 is, biedt het nog steeds mogelijkheden om de energie-efficiëntie te verbeteren. Met een garage is er voldoende ruimte voor parkeren.

Aarzel niet om deze woning te bezichtigen en te ontdekken wat het te bieden heeft.
Lees meer Verberg