Herenhuis met tal van ruimte - zowel binnen als buiten

€ 495 000 Eeklo Molenstraat 178
Dit herenhuis, gelegen in het centrum van Eeklo, voorziet in een statige afwerking. Een renovatie dringt zich hier echter wel op. De mogelijkheden zijn eindeloos. De prachtige inkomhall met rustieke trap naar de verdieping, de lichtrijke leefruimte, de tuin met voorziening voor zwembad, ... dit alles brengt je helemaal in betovering.

Tevens kan het pand met zijn perceel en ligging dienst doen als interessante projectgrond. De mogelijkheid bestaat op deze locatie een meergezinswoning te voorzien!

De woning werd gebouwd in 1932 en straalt nog steeds de charme uit van die tijd. Met een perceeloppervlakte van 1.324 m², is er voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht.

De woning beschikt over een garage die voorziet in twee plaatsen en van voorgevel tot achtergevel doorloopt, waardoor er voldoende ruimte is voor het parkeren van auto's en de tuin makkelijk vanaf de straatkant bereikbaar is. De tuin is georiënteerd naar het noordoosten, waardoor je 's ochtends heerlijk van de zon kunt genieten.

Kortom, deze woning biedt ... verschillende mogelijkheden. Het uitvoeren van de nodige aanpassingen naar hedendaagse norm of het toepassen als projectgrond.

Getriggerd? Wens je een unieke kijk in deze woning met het oog op aankoop? Bel of mail gerust voor een uitgebreide rondgang!
Lees meer Verberg