Rustig gelegen woning in woonwijk met 3 slaapkamers en inpandige garage

Verkocht Eeklo Stuivenberg 10
Deze woning is zeer centraal gelegen nabij het centrum van Eeklo en is zeer rustig gelegen in een woonwijk met middenplein.

De woning werd gebouwd in 2002 en er werd recent een nieuwe keuken geplaatst met granieten blad. In 2012 werden er 12 zonnepanelen geplaatst. U kunt heel makkelijk parkeren voor de woning waar 2 parkeerplaatsen zijn en nog een inpandige garage voorzien van elektriciteit en water.

De indeling van de woning is als volgt: inkomhal met afzonderlijk toilet, open leefruimte met veel lichtinval door de grote raampartijen achteraan de leefruimte, open keuken (recent vernieuwd) en aanpalende berging. Toegang tot de inpandige garage via de keuken, in de garage is er aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast.
Boven zijn er 3 slaapkamers en een ruime badkamer met bad, douche, dubbele lavabo en toilet. Verder is er op de bovenverdieping nog toegang tot de zolderruimte.

Via de garage en leefruimte is er toegang tot de achterliggende tuin, er werd een tuinhuis bijgeplaatst en het terras is ... volledig aangelegd. Verder is er nog een regenwaterput.

Aarzel zeker niet ons te contacteren voor verdere inlichtingen van dit rustig gelegen pand.
0496/44.40.20 of mail naar julie@consea.be
Lees meer Verberg