Residentie DAYAMAR , villa's met 2 slaapkamers in Daya Vieja, op slechts 10 minuten van het strand.

Verkocht Daya Vieja Calle Casa Cabeza 1
Residencial Dayamar is ontworpen met aandacht voor detail om elegante en moderne huizen te creëren met een combinatie van binnen- en buitenruimtes die de perfecte balans creëren in het mediterrane leven.

Residencial Dayamar is een ontwikkeling die bestaat uit 10 particuliere halfvrijstaande villa's, in twee verschillende stijlen vanaf €228.000
Design A is gebaseerd op onze populaire Novomar 3 halfvrijstaande villa's en Design B is gebaseerd op onze best verkochte Novomar 5. Elke woning heeft een parkeerplaats in het huis, een solarium en een privézwembad. Onze huizen hebben 2 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken met alle apparatuur (koelkast, kookplaat, oven, magnetron, afzuigkap, ingebouwde vaatwasser en wasmachine), een ruime woonkamer - eetkamer met directe toegang tot het terras en zwembad en solarium op het dak met prachtig uitzicht.

Alle woningen hebben twee slaapkamers en twee badkamers, een en-suite slaapkamer met inbouwkasten, een tweede tweepersoonsslaapkamer met een aparte badkamer op de begane ... grond. Alle ingebouwde kasten hebben softclose-vergrendelingen. Onze volledig uitgeruste keukens zijn voorzien van een ruim eiland, gootsteen en afdruiprek, en softclose-kasten. Alle badkamers zijn volledig uitgerust met onderkast, spiegel, verlichting, douchebak en glazen douchescherm en kranen.

Elk huis in Residencial Dayamar is speciaal ontworpen om eigentijdse en elegante huizen te creëren waar avant-gardistisch design wordt gecombineerd met lichte en luchtige ruimtes.

Daya Vieja
Een gemeente in de provincie Alicante aan de Costa Blanca. Op slechts 10 kilometer afstand ligt de kuststad Guardamar del Segura, met 12 kilometer aan stranden met een blauwe vlag, aan een prachtig natuurpark dat ideaal is om te wandelen en te picknicken. In de omgeving van de woningen is er een sportclub met tennis, paddle, basketbal en nog andere sportactiviteiten, ruime speeltuinen voor de allerkleinsten, supermarkten, winkels, cafés met zonnige terrasjes, fietspaden en nog veel meer. Op slechts 15 minuten liggen de buurdorpen met talrijke diensten en voorzieningen en interessante bezienswaardigheden, golfbanen zoals Villamartin, la Marquesa, de stranden van Guardamar del Segura, winkelcentra in Torrevieja, Elche en La Zenia.
Lees meer Verberg