Vijf-slaapkamer woning op rustige locatie!

€ 409 000 Bellem Ommegangstraat 34
Deze uiterst ruime en zeer goed onderhouden woning in open bebouwing is gelegen in het centrum van Bellem. Het betreft een zeer ruime woning met een bruikbare vloeroppervlakte van 325m². Met andere woorden: een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten!

Deze woning beschikt over vijf slaapkamers en een extra zolderruimte die verder kan worden ingericht als polyvalente ruimte of tweede badkamer of... (noem dus maar op, mogelijkheden genoeg om er je eigen ding van te maken). Tevens beschikt de woning over een aangename zongerichte tuin en dubbele garage.
Laat je verlijden om de woning zelf te komen ontdekken en vraag vandaag nog je bezoek ter plaatse!

Een eerste rondleiding:
Het gelijkvloers bestaat uit: de inkomhal, een afzonderlijk gastentoilet, ruime living (met inbouwcassette), gesloten keuken (voorzien van diverse toestellen), achterinkom/wasplaats, nachthall, de badkamer, en 3 grote slaapkamers.
De eerste verdieping (te bereiken via draaitrap in de inkomhal) voorziet in: 2 grote slaapkamers en een grote (nog in te ... richten) zolderruimte.

De oprit langsheen de woonst geeft uit op het achtergelegen garagegebouw die plaats biedt voor 2 voertuigen. Aansluitend bij de garage is er de stookruimte/berging. Achterliggend bevindt zich het tweede gedeelte van de aangename, afgesloten achtertuin.
Centrale verwarming op stookolie.
Het EPC bedraagt 521kWh/m².
Deze woning is beschikbaar bij akte.

Vg, wg, Gdv, Gvkr, Vv
Lees meer Verberg