Ruime open bebouwing met tuin, garage en 4 slaapkamers in Aalter - Bouwjaar 1990, 187m² bewoonbare oppervlakte

€ 350 000 Aalter Weibroekkouter 12
Vraag vandaag nog uw bezoek aan ter plaatse via Vagenende Yuksel via yuksel@solvas.be

Prachtige te renoveren/ op te knappen open bebouwing op toplocatie nabij centrum Aalter met een ruime tuin en een garage. Het huis heeft 4 slaapkamers en is gebouwd in 1989. Met een bewoonbare oppervlakte van 187 m2 biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin.

Bij het betreden van de woning valt meteen de ruime en lichte woonkamer op, met grote ramen die uitkijken op de tuin. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en heeft als extra troef een prachtig uitzicht op de tuin. Vanuit de keuken is er toegang tot de berging/ wasplaats en garage, wat het gemakkelijk maakt om boodschappen uit te laden.

Op de bovenverdieping bevinden zich de 4 slaapkamers, die allemaal ruim genoeg zijn voor een tweepersoonsbed en kasten. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en dubbele wastafel.

De tuin rondom het huis biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om te genieten van de zon.

De woning ligt in ... een rustige buurt, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Met zijn ruime oppervlakte en gunstige ligging is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en gezellige thuis.

Vraag vandaag nog uw bezoek aan ter plaatse via Vagenende Yüksel - yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg