Gerenoveerde - instapklare woning met relax tuingedeelte!

€ 359 000 Aalter Molendreef 26
Deze woning (op een perceel met een oppervlakte van 450m²) is rustig gelegen in Sint-Maria Aalter. Zijn gunstige ligging, weinig of geen doorgaand verkeer van auto's en vlotte bereikbaarheid van het openbaar vervoer (o.a. het Station), is hierbij een absolute plus! De centrumkern (met winkels, school, ...) van Maria-Aalter is vlot en snel bereikbaar.
Het betreft een eerste ingebruikname na grondige renovatie (2022). De woning is instapklaar en tevens reeds volledig geschilderd. De moderne afwerking en zicht op de tuin via de relax-overdekte buitenruimte, laten je ten volle genieten! Als extra troef is er de toegang/uitweg via de achterzijde van het perceel (doorgang van 3 meter)...

De indeling:
Het gelijkvloers bestaat uit de inkom, leefruimte met open ingerichte keuken (voorzien van alle toestellen), trapruimte, afzonderlijk toilet en badkamer.
De eerste verdieping bestaat uit een traphall en drie slaapkamers.
Het achterliggende bijgebouw biedt hierbij de mogelijkheid om doorheen het volledige jaar te kunnen genieten van de ... tuin en het buiten zijn. Een overdekte ruimte die toch één is met de natuur en tuinomgeving.

Laat je verleiden door deze woning en vraag vandaag nog je bezoek ter plaatse: 0477/06 89 88 - michiel@solvas.be
Lees meer Verberg