Ruime open bebouwing met vrije zichten over velden

€ 398 000 Aalter Sterrewijk 44
Deze open bebouwing, omgeven door open velden, is gelegen in Aalter en beschikt over een ruime tuin en garage. Met 4 slaapkamers en een bouwjaar van 1980, biedt deze woning voldoende ruimte voor een (groot) gezin. Het perceeloppervlakte van 1768 m² en de bewoonbare oppervlakte van 210 m² zorgen voor een comfortabele leefomgeving. Daarnaast is er ook nog een garage en meerdere parkeerplaatsen op het terrein aanwezig, wat ideaal is voor het parkeren van meerdere voertuigen.

Via de achterzijde van het perceel is er een extra uitweg (door middel van een eeuwig durende erfdienstbaarheid), zodat je vlot het perceel en de garage kan bereiken.

De woning heeft een noordwestelijke oriëntatie van de tuin, wat zorgt voor voldoende zonlicht gedurende de dag. Tevens, door zijn ligging en mooie zichten over de achterliggende velden, is ruimtegevoel een absolute plus!

De indeling:
Gelijkvloers bestaande uit inkomhall, leefruimte, afgesloten keuken, achterinkom, inpandige garage, nachthall, twee slaapkamers, badkamer en apart ... toilet.
Verdieping: nachthall/bureau en twee extra slaapkamers.

Kort samengevat is deze woning een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning in Aalter. Met voldoende buitenruimte en parkeergelegenheid, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een aangenaam en ontspannen leven.
Lees meer Verberg