Ruim gerenoveerde woning nabij centrum Aalter!

€ 539 000 Aalter Processieweg 3 A
Deze prachtige woning is gelegen in het charmante Aalter, op wandelafstand van het centrum, openbaar vervoer en nabij alle hoofdwegen. De woning onderging een totaalrenovatie met aandacht op alle hedendaagse luxe en comfort. Met een perceeloppervlakte van 763m² en een bewoonbare oppervlakte van 200m² is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De indeling is als volgt:

inkom met apart toilet en toegang naar de leefruimte als naar de bureauruimte. De leefruimte is groot en open met de keuken, voorzien van veel lichtinval. Achter de keuken vindt u een ruime berging die ook functie doet als een wasruimte. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers, een apart toilet en ruime badkamer met douche en ligbad.

De energiezuinigheid van deze woning is een groot pluspunt. Met een EPC-waarde van 164 kWh/m² en een energielabel B, kunt u genieten van een comfortabele leefomgeving en tegelijkertijd uw energiekosten verlagen. De oriëntatie van de tuin naar het oosten zorgt ervoor dat u kunt genieten van de ochtendzon en heerlijk kunt ... ontbijten in de buitenlucht.

Kortom, deze woning in Aalter is de ideale plek om te wonen. Aarzel niet om een bezoek te plannen en te ontdekken wat het te bieden heeft.

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS.
Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze publicatie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken.
Lees meer Verberg