Instapklaar gerenoveerde woning met unieke tuin

€ 340 000 Aalter Maldegemseweg 106
Deze woning, gelegen in een doodlopende straat in het centrum van Knesselare, werd doorheen de afgelopen jaren tot in de puntjes gerenoveerd. Kosten noch moeite werden gespaard om het comfort in combinatie met stijlvolle smaak te laten samensmelten.
De door tuinarchitect 'Tom De Keyser' aangelegde tuin met zijn gardenhouse en prachtige vijver, laten je in stijl wegdromen.

De woning werd volledig gerenoveerd. De elektriciteit is conform, er werd nieuwe centrale verwarming geplaatst (aardgas) in combinatie met meerdere airco-units in de woning, de dakbedekking werd vernieuwd (met de nodige isolatie cfr. de hedendaagse normen - zowel in muren als dakbedekking), tal van inbouwkasten werden geplaatst, de woning is onder meer ook voorzien van een alarminstallatie en zonnepanelen, ... Met andere woorden: volledig mee met zijn tijd!

De indeling:
Vooraan biedt het perceel met zijn parkeerplaats de ruimte voor het parkeren van een voertuig. Via de inkomhall krijg je toegang naar de leef- en zitruimte (met prachtige inbouwhaard). ... Vervolgens vinden we de volledig vernieuwde keuken (VK design) voorzien van alle toestellen, een apart toilet, de prachtige badkamer, de wasplaats en de technische ruimte.
Op de eerste verdieping vinden we de twee ruime slaapkamers.

Ben je benieuwd naar meer? Bel en maak een vrijblijvende afspraak.
Lees meer Verberg