Charmante, ruime woning - volledig gerenoveerd!

€ 495 000 Aalter Nevelestraat 13
Deze charmante woning is het resultaat van een totaalrenovatie met aandacht op het behouden van de authentieke elementen, veel lichtinval en energiezuinigheid. De ligging is ideaal met goede verbinding naar zowel Aalter als Nevele en toch geniet u rondom van groen en weilanden.

De indeling is als volgt:
inkom met apart toilet en toegang naar de leefruimte met aansluitende eetkamer. Hierachter vindt u de ruime keuken, volledig geïnstalleerd met aparte berging. De leefruimte en keuken worden geprimeerd met veel lichtinval. Op de eerste verdieping vindt u een ruime badkamer voorzien van dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping vindt u nog 2 ruime slaapkamers en apart toilet.

Dit perceel wordt opgesplitst, de grondoppervlakte is nog exact te bepalen door de landmeter.
HUURKOOP MOGELIJK

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of een bezoek door te bellen naar 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be. Deze woning wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS. Elk ... prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze publicatie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken.
Lees meer Verberg