Gerenoveerde rijwoning - Energielabel A

Verkocht Aalter Kapelstraat 56
Deze prachtige gerenoveerde woning is gelegen in Aalter en biedt een comfortabel en modern leven. Met zijn speelse en moderne architectuur, is het een perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een instapklare en gezellige plek om te wonen. De woning werd volledig gerenoveerd, waarbij de aanbouw bestaat uit een volledige nieuwbouw.

De woning beschikt over een goed ingedeelde tuingedeelte in combinatie met parkeermogelijkheid, gelegen op het noordwesten, wat betekent dat u kunt genieten van de middag- en avondzon. De tuin biedt voldoende ruimte om te ontspannen, te spelen en te genieten van de buitenlucht.

Met 3 slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin om comfortabel te kunnen slapen.

De woning is voorzien van een totaal-renovatie (2023) en heeft daardoor een moderne uitstraling en alle gemakken van een nieuw huis. Het betreft dan ook een eerste ingebruikname na renovatie!

Met een EPC-waarde van 93 kWh/m² (label A), is de woning energiezuinig en milieuvriendelijk. Dit betekent dat u kunt genieten van ... een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten.

De woning beschikt over 1 badkamer, die volledig is uitgerust met moderne voorzieningen en een stijlvolle afwerking. Er zijn ook 2 parkeerplaatsen beschikbaar, zodat u altijd uw auto veilig en gemakkelijk kunt parkeren.

De indeling:
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhall met toilet, ruime leefruimte, doorgang naar de leefkeuken (voorzien van alle toestellen), de technische ruimte en de badkamer met douche.
De verdieping voorziet in een nachthall en drie slaapkamers.

Kortom, deze woning in Ursel is de perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een moderne en comfortabele plek om te wonen.

Interesse? Wens je deze woning zelf te ontdekken? Maak vandaag nog een afspraak!
Lees meer Verberg