Ruime open bebouwing op toplocatie, met mogelijkheid naar eigen stijl verder af te werken

€ 950 000 Aalter Gegelaarsdreef 21
Deze prachtige woning is gelegen in Aalter en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning. De woning is een uiterst grote open bebouwing en werd gebouwd in 1992.

Bij het betreden van de woning valt direct de ruime tuin op, gelegen op het zuiden. Deze tuin biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en om te genieten van het buitenleven. Daarnaast beschikt de woning over een garage en parkeerplaatsen voor meerdere auto's.

De woning heeft in totaal op vandaag 3 slaapkamers, wat ideaal is voor gezinnen met kinderen. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte en is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Daarnaast zijn er ook 2 badkamers aanwezig, wat zorgt voor extra comfort en gemak.
De eerste verdieping is op vandaag uitgevoerd als ruwbouw en kan naar eigen goeddunk verder worden afgewerkt.

Het perceeloppervlakte van de woning bedraagt 5715 m², wat betekent dat er voldoende ruimte is om te genieten van privacy en rust.

Kortom, deze woning in Aalter is een ... ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woonruimte. Met een ruime tuin, garage, 3 slaapkamers en 2 badkamers is deze woning perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende ruimte en comfort. Het bouwjaar van 1992 en de perceeloppervlakte van 5715 m² maken deze woning extra aantrekkelijk. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging! Lees meer Verberg