Prachtige halfopen woning met mogelijkheid tot creëren van vierde slaapkamer!

€ 397 500 Aalter Creuselaan 2
Deze woning is rustig gelegen in hartje Aalter, op wandelafstand van het station, winkels en scholen. Het betreft een uiterst degelijk gebouwde half open bebouwing met de perfecte combinatie van comfort en luxe. Het bouwjaar van deze woning is 1995 en de perceeloppervlakte bedraagt 434 m². De bewoonbare oppervlakte is ruim met zijn 286 m².

De woning beschikt over een mooie tuin en een inpandige garage. Er zijn in totaal 3 slaapkamers aanwezig, waardoor er voldoende ruimte is voor een gezin. Aan de toekomst werd gedacht, door één slaapkamer met anex badkamer op de gelijkvloerse verdieping te voorzien! Een tweede badkamer bevindt zich op de eerste verdieping. De derde slaapkamer (op de eerste verdieping) is zodanig gebouwd dat deze zonder moeite kan worden opgesplitst in twee (nog steeds ruime) aparte slaapkamers, zodoende er een vier-slaapkamer woning van kan worden gemaakt.

Indeling van de woning:
Het gelijkvloers bestaat uit de uitnodigende inkomhall met gastentoilet en vestiaire, de ruime (lichtrijke) leefruimte met toegang ... naar het buitenterras, de open ingerichte keuken, de wasplaats, de eerste slaapkamer/bureau met anex badkamer, de inpandige garage en de ruime/droge kelder.
De eerste verdieping bestaat uit een nachthall, de tweede badkamer, de tweede en derde slaapkamer (waarvan de derde slaapkamer verder kan worden opgesplitst in twee individuele slaapkamers), een tweede (aparte) toilet en de bergplaats.
Tot slot beschikt de woning over een ruime volwaardige zolder.

Voor de garage is er ook nog een parkeerplaats aanwezig (op de oprit), wat handig is voor het parkeren van een extra voertuig. De oriëntatie van de tuin is noorden, wat betekent dat je kunt genieten van zowel zon als schaduw gedurende de dag. Achteraan de tuin bevindt zich een ruim tuinhuis.

Kortom, deze woning op rustige locatie in Aalter is een mooie en ruime woning met een grote tuin, garage, 3 tot 4 slaapkamers, 2 badkamers en voldoende parkeergelegenheid. Met het bouwjaar van 1995 en een EPC-waarde van 220 kWh/m² is deze woning energiezuinig en comfortabel om in te wonen.

Vraag gerust je persoonlijke bezoek/rondleiding ter plaatse aan!
Lees meer Verberg