Landelijke villa in de residentiële buurt Het Loveld

Verkocht Aalter Ekenbekedreef 24
Deze landelijke villa is gelegen in de residentiële buurt Het Loveld, een begeerde en bosrijke locatie in Aalter. U vindt deze woning terug op het einde van een doodlopende straat waar rust en privacy centraal staan. Het 3.000m² grote perceel dat volledig omringd is met mature houtkanten is achteraan zuidgericht bebouwd. De woning zelf dateert van 1973 en is in bijzonder goede staat, uitgerust met mooie materialen.

De indeling is als volgt:
Ruime inkom met aparte vestiaire en toilet. De inkom geeft toegang tot de leefruimte en voorziet een aparte toegang tot de bureauruimte, ideaal om klanten te ontvangen. De leefruimte wordt door een open haard verdeeld in een zithoek en een eetplaats. Achteraan vindt u de afgesloten keuken, volledig geïnstalleerd (Miele toestellen) en in gebruiksklare staat - uitbreiding is mogelijk. Het gelijkvloers beschikt ook over een achterinkom (berging), technische ruimte en verborgen wijnberging achter het bureel. De eerste verdieping, die bereikbaar is via een brede, eikenhouten trap, bestaat uit 3 ... ruime slaapkamers en een hobbykamer, hetzij een 4e slaapkamer. De grote kamers evenals de nachtgang beschikken allen over ingemaakte kasten. De slaapkamer achteraan geeft uit op een ensuite badkamer met ligbad en douche. Op de gang is er ook een tweede badkamer en een apart toilet. De ruime zolder is bereikbaar via een uittrektrap en ideaal als stockeerruimte.

Op de linkerzijde van het perceel staat een dubbele garage.

De centrale verwarmingsketel werkt op mazout en voedt radiatoren en enkele ingewerkte vloerconvectoren in de leefruimte.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of een bezoek door te bellen naar Amber op 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be
Lees meer Verberg