Instapklare nieuwbouwwoning

€ 2 419 Aalter Portretstraatje 2 C
In het bosrijke Sint-Maria Aalter vind je dit kleinschalige nieuwbouwproject van drie woningen. Deze zijn gelegen in een rustige doodlopende straat in het centrum.
Het betreffen drie nieuwbouwwoningen die instapklaar worden afgewerkt. De oplevering wordt voorzien in het najaar van 2023.

Energiezuinigheid wordt in dit project hoog in het vaandel gedragen. Dit vertekent zich in de manier van isoleren (BEN-woningen), verwarmen (vloerverwarming in combinatie met warmtepomp) alsook zoveel meer.

Bij dit project kan een koper (mits voldaan wordt aan de voorwaarden) genieten van de 6% BTW regelgeving! Een absolute extra troef om je dus te laten overtuigen.

Deze woning, gesitueerd op lot 3 (rechtse lot), betreft een half open bebouwing.
De indeling ziet er als volgt uit:
Het gelijkvloers bestaande uit de inkomhall met gastentoilet, de ruime leefruimte met open ingerichte keuken, de achterinkom, een aparte berging aan de voorgevel en garage.
De eerste verdieping bestaat uit de nachthall, drie ruime volwaardige slaapkamers, een ... tweede toilet en een badkamer met de combinatie ligbad en douche.

De keuzes van afwerking zijn reeds bepaald, waarbij de moderne toets de bovenhand neemt.

Let op: De verkoopprijs bedraagt 453.000 €. De in de publiciteit vermelde prijs betreft de kostprijs van één maandaflossing volgens opgemaakte simulatie van hypothecair krediet op 20 jaar met eigen inbreng van 81.000 €. De volledige simulatie, alsook een op uw maat gemaakte simulatie kan worden aangevraagd op eenvoudig verzoek.

De ideale investering voor eigen bewoning, doch ook interessant als opbrengsteigendom.

Benieuwd naar meer? Vraag alle informatie en een bezoek ter plaatse vandaag nog aan!
Lees meer Verberg