Met stijl gerenoveerde hoeve op landelijke locatie

Verkocht Aalter Zwagershullestraat 3
IN OPTIE!

Deze prachtige open bebouwing in Bellem is een ware parel op de vastgoedmarkt. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 1520 m² en een aangename bewoonbare oppervlakte is deze woning ruim en comfortabel. De woning beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers, waardoor het de perfecte plek is voor een groot gezin die in stijl en rust wil vertoeven.

De woning is gerenoveerd in 2023, waarbij het een eerste ingebruikname na renovatie betreft. Het gunstige EPC zorgt ervoor dat deze woning zeer energiezuinig is. Mede door zijn uitrusting (waaronder een Wadi, een Iba zuiveringsstation, ...) is deze woning uiterst zelfbehulpzaam! De fenomenale, nieuw aangelegde tuin heeft een zuidelijke oriëntatie, waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten.

De woning is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele - Instapklare - woning met een grote tuin en open omgeving met zicht op de omliggende weilanden. Tot rust komen is hier absoluut de boodschap!

De indeling ziet er als volgt uit:
Het gelijkvloers ... bestaat uit een open inkom met zithoek (voorzien van inbouwcassette en prachtige houten vloer). De openheid naar de eetplaats verzorgt mee de prachtige lichtinval. De open ingerichte keuken voorziet in alle toestellen. Verder vind je op het gelijkvloers de wasplaats, twee ruime slaapkamers, de badkamer met douche, het toilet en de traphall naar de eerste verdieping.
Op de eerste verdieping voel je de ademruimte en bereik je via de nachthall de beide slaapkamers (waarvan één slaapkamer de master bedroom betreft met anex tweede badkamer - voorzien van een ligbad).
Tot slot vinden we buiten nog een ruimte berging.

Benieuwd? Ook zin om deze woning verder te ontdekken?
Dergelijk aanbod komt niet vaak op de vastgoedmarkt, dus verlies geen tijd en neem contact met ons kantoor voor het vastleggen van een vrijblijvend bezoek ter plaatse!
Lees meer Verberg