Ruime woning met handelsmogelijkheid/vrij beroep

€ 329 000 Aalter Kerkstraat 51
Deze woning in het centrum van Knesselare is een ruime en comfortabele woning met veel potentieel. Het bouwjaar van de woning is 1957 en het perceeloppervlakte bedraagt 688 vierkante meter. De woning beschikt over 4 slaapkamers en 1 badkamer.
Grote troef is de handelsruimte op de gelijkvloerse verdieping aan de straatzijde, met etalage. Ideaal voor het uitoefenen van een vrij beroep of winkelruimte.

De oriëntatie van de tuin is Zuidoost, waardoor u kunt genieten van de ochtend- en middagzon. Dieper in de tuin kunt u de volledige dag van de zon genieten. De tuin is ruim en biedt veel mogelijkheden voor degenen die van tuinieren houden of graag buiten zijn.

De woning beschikt over 2 garages (4 garageplaatsen), wat ideaal is voor mensen die veel opbergruimte nodig hebben. Het pand heeft een standaard afwerking, maar biedt veel mogelijkheden voor renovatie en modernisering.

Kortom, dit pand is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning (met kantoor of winkelmogelijkheid), met ... andere woorden veel potentieel.

Indeling:
Op het gelijkvloers vinden we de kantoor-/handelsruimte, de ruime inpandige garage die doorloopt naar de tuin, de traphall, de leefruimte (met zit- en eetplaats voorzien van inbouwhaard), de keuken, de kelder en de berging/stookplaats met bijhorende zolder.
Op de eerste verdieping vinden we de nachthall die toegang biedt naar de drie zeer ruime slaapkamers en badkamer.
De tweede verdieping is voorzien van een vierde slaapkamer en zolder.
Achter de woning bevindt zich nog een tweede garage.

Interesse in dit pand? Kom ze ontdekken!
Lees meer Verberg