Nieuwbouwwoning (optie btw aan 6%!)

Verkocht Aalter Knesselaarsestraat 16 C lot 2
Onder OPTIE!
Loten 1 en 4 zijn wel nog beschikbaar. U kan dit aanbod eenvoudig vinden op www.solvas-vastgoed.be

Deze woning (lot 2) maakt onderdeel uit van een project van vier woningen. Het betreft een half-open bebouwing, gevestigd op een perceel met een oppervlakte van 465m², voorzien van een noord-oost georiënteerde tuin. De woning beschikt over alle comfort. Tal van moderne troeven komen aan bod: vloerverwarming, respecteren meest recente isolatienormen (zowel thermisch als akoestisch), regenwaterput 10.000 liter, pvc ramen met super-isolerende beglazing, verluchtingssysteem D (met warmterecuperatie), ...
Deze woning bevindt zich op een rustige locatie in Sint-Maria Aalter, op wandelafstand van het station en met vlotte bereikbaarheid van het centrum. De groene omgeving maakt de beleving van wonen op deze locatie extra aangenaam, met wandel- en fietspaden in de nabije omgeving. Het uitzicht over de achterliggende velden is hierbij de extra troef.

De indeling van de woning is voorzien als volgt:
De woning bestaat op ... het gelijkvloers uit een inkomhal met nis (voor vestiaire) en toegang naar het gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met eet- en zithoek, een open keuken (volledig ingericht) met aangrenzend de inpandige garage. De leefruimte kijkt uit op de tuin met toegang naar het terras via living en keuken.
Op de verdieping zijn er vier volwaardige slaapkamers (twee op de voorgevel en twee op de achtergevel), een badkamer met inloopdouche en badmeubel, een apart toilet en een afzonderlijke berging (tevens deels technische ruimte). Dit alles is bereikbaar via de centrale nachthall.

Om u een beter idee te geven over de te gebruiken materialen en graad van afwerking, bieden wij de mogelijkheid om de modelwoning (zie tevens foto's in publiciteit) te bezoeken. Vraag gerust uw vrijblijvende persoonlijke afspraak aan!

LET OP: mits u als koper voldoet aan de voorwaarden, kan deze woning aangekocht worden onder verlaagd btw-tarief (6%)!

EPB wordt opgemaakt na oplevering
Beschikbaar na oplevering
Lees meer Verberg