Statige, rustig gelegen woning

Verkocht Aalter Oostmolenhoek 1
Deze statige, met zorg afgewerkte en onderhouden woning, vind je op een rustige locatie nabij de verbindingsweg tussen Aalter en Bellem. De woning is doorheen de jaren aangepast naar het hedendaagse comfort. Kosten noch moeite zijn hierbij dan ook gespaard (onder meer te zien aan de aangename veranda die werd voorzien). Mede door de groenomgeving, kan je hier genieten van de rust en kalmte, terwijl het centrum niet ver weg is.

Via de automatische poort aan de straatzijde krijg je toegang tot de oprit vanwaar je de voordeur via een padje kan bereiken. De centrale inkomhall geeft verbinding naar de gelijkvloerse slaapkamer/bureauruimte, alsook naar de leefruimte en keuken. De zit- en eethoek lopen in elkaar door, waarbij je kan genieten van de inbouwcassette in de netjes afgewerkte schouw. Het reliëf in het plafond van de leefruimte, met voorzieningen van ingewerkte spots, geven je de extra beleving.
De keuken is volledig ingericht en voorzien van alle gewenste toestellen. Tevens kan je via de keuken naar de kelderberging (die ... altijd zijn koelte behoudt), alsook is er toegang naar de wasplaats met zijn achterinkom en toilet.

De eerste verdieping bestaat uit de centrale nachthall met drie volwaardige slaapkamers en een badkamer (voorzien van tweede toilet, douche en lavabomeubel).

Tot slot is er een ruimte zolderruimte, die perfect dienst kan doen als opbergplaats.

De tuin is uiterst aangenaam aangelegd en zeer goed onderhouden. Het tuinhuis, de pergola, de drie-delige vijver, ... zijn slechts enkele troeven waarover deze tuin beschikt.

Als laatste comfort is een dubbele garage voorzien (met plaats voor twee voertuigen), voorzien van twee individuele automatische poorten.

Ziet U zich hier al verblijven? Nieuwsgierig naar meer?
Bel of mail voor een persoonlijke rondgang in de woning en overtuigd zal u zijn.
Lees meer Verberg