Gerenoveerde half open bebouwing

Verkocht Aalter Kerkstraat 30 A
Deze gerenoveerde woning bevindt zich in het hartje van Knesselare, op wandelafstand van de kerk. Dankzij de ligging in een éénrichtingstraat, vormt het voorbijgaand verkeer geen hinder.

De woning werd volledig aangepast naar huidige normen, maar blijft hierbij zijn oerdegelijke opbouw bewaren. Zowel op niveau van isolatie, comfort als afwerking werden de recentste technieken toegepast. Dankzij de vele raampartijen beschikt de woning over een aangename lichtinval en fijne uitzichten over de achterliggende tuin. De moderne afwerking met zijn eigen subtiele toets naar details, laten je elke keer weer verassen!

De woning is ingedeeld als volgt:
Op het gelijkvloers kom je binnen in de open inkomhall met toegang naar het gastentoilet en de leefruimte. Via een lichtrijke doorgang heb je de verbinding naar de volumineuze keuken met eetruimte en zicht op de achterliggende tuin (eenvoudig bereikbaar via de geïntegreerde achterdeur).
De eerste verdieping voorziet in een nachthall, slaapkamer en met oog voor detail afgewerkte badkamer ... (met tweede toilet, dubbel lavabomeubel en inloopdouche).
De tweede verdieping voorziet in een tweede slaapkamer en polyvalente ruimte, die eenvoudig kan worden afgewerkt/ingedeeld als volwaardige derde slaapkamer.

Tot slot heb je op de achtergevel een buitenberging. Het tuinhuis met bijhorende serre kunnen uitdagend zijn om jullie groene vingers aan het werk te brengen.

Parkeergelegenheden genoeg, zowel in de straat (nabije omgeving) als de parkeerplaatsen waar de woning zelf in voorziet dankzij de oprit.

Zin om deze woning verder te ontdekking? Vraag je afspraak ter plaatse aan en laat je beleving de vrije loop!
Lees meer Verberg