Modern afgewerkte woning

Verkocht Aalter Kasteelstraat 4
Deze prachtig afgewerkte, zeer goed onderhouden woning, is gebouwd in 2015 en bevindt zich in een rustige omgeving in het centrum van Lotenhulle. De woning is voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort.
Het betreft een zeer goed geïsoleerde woning en biedt hierdoor tal van voordelen en gebruiksgemakken (waaronder korting op onroerende voorheffing!). De verwarming vindt plaats door middel van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming.

Een volledige uitgeruste keuken, parketvloer, domotica-systeem, sfeerverlichting ingewerkt in het plafond (led-straatverlichting), netjes en strak afgewerkte binnendeuren in volle hoogte, videofonie, … zijn slechts een greep uit de functionaliteiten en graad van afwerking waarover de woning beschikt.

De indeling:
Het gelijkvloerse verdiep bestaat uit een inkomhall, het gastentoilet, een afzonderlijke bureauruimte, een lichtrijke leefruimte en een open hyperingerichte keuken (granieten werkblad) met aansluiting naar de koele berging.
De verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers, ... een rijkelijk afgewerkte badkamer, de berging en een tweede toilet.

Ruime tuinberging en aangenaam zonneterras tevens aanwezig!

De woning is op heden verhuurd aan standvastige en correcte huurders. Met andere woorden ook uiterst geschikt als opbrengsteigendom!

Vraag vandaag nog bijkomende informatie en bezoek ter plaatse aan en laat je meeslepen in dit verhaal!
Lees meer Verberg