Open bebouwing op top locatie!

€ 349 000 Aalter Bierweg 7
Deze woning, gebouwd in een rustige straat op wandelafstand van het centrum van Aalter en met de perfecte aansluiting naar alle grote uitvalswegen (zoals E40, N44, ...) is gebouwd op een perceel grond van 718 m². De woning biedt tal van mogelijkheden.

De woning kan onmiddellijk bewoond worden en stapsgewijs naar moderne norm en toets worden afgewerkt. De basis is zeer goed, gezien onder meer zijn zeer solide opbouw.

Het betreft een woning type bungalow , waardoor trappen niet aan de orde zijn. Een ideale opportuniteit om toekomstgericht te denken (naar de 'oudere dag')!

De woning is ingedeeld als volgt:
Via de inkomhall met rustieke tegelvloer bereik je de leefruimte. Hoewel de woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op stookolie, beschikt de living nog over een open haard (om die extra gezelligheid te garanderen). Vanaf de leefruimte is er toegang naar de keuken (met zicht op de tuin). De achterinkom (met toegang naar het gastentoilet en de kelder) geeft via de achtergevel uit op het terras.
Via de ... inkomhall, die overgaat in nachthall, zijn de drie slaapkamers en badkamer bereikbaar.

Achteraan het perceel is een ruime garage met anex tuinberging voorzien.

Tot slot is er, voor de personen met groene vingers onder ons, de aanwezigheid van een toffe serre in combinatie met de groentetuin achteraan het perceel.

Interesse in deze woning? Twijfel niet en vraag je persoonlijk bezoek aan via ons kantoor!

Vg, Wg, Gdv, Gvv, Gvkr

Lees meer Verberg