Af te werken gerenoveerde woning

Verkocht Aalter Gouvernementstraat 16 A
Deze woning is oerdegelijk opgebouwd in 1970. De afgelopen jaren zijn al tal van kosten aan de woning gespendeerd om deze van hedendaags comfort te voorzien. Zo werd de woning al volledig voorzien van nieuwe ramen en deuren (PVC afwerking met super isolerende beglazing), werd er reeds een vernieuwde centrale verwarmingsinstallatie op aardgas voorzien, werd de dakbedekking volledig geïsoleerd en werd de garage achteraan het perceel volledig nieuw opgebouwd (nieuw gemetst!).

Met andere woorden: op bouwtechnisch vlak is deze woning reeds in orde gebracht en maakt het dit alles dus absoluut interessant! De keuken en badkamer kunnen nog naar eigen smaak en 'goesting' worden afgewerkt.

Gezien zijn ligging, in de gemeentekern van Aalter en op een boogscheut van het station (Oostende-Brussel), alsook op 5 minuten rijden van de grote uitvalswegen zoals de E40 & N44, bevindt de woning zich op de perfecte uitvalsbasis!

Een ideale opportuniteit waarbij je zelf nog een grote meerwaarde aan het totaalplaatje kan toevoegen!

De woning is ... als volgt ingedeeld:
Gelijkvloers: ruime inkomhall met gastentoilet, leefruimte met zicht en toegang naar tuin, keuken en toegang naar de kelder;
Verdieping 1: de nachthall, drie slaapkamers en de badkamer;
Zolderverdieping;

Tot slot is er een recent gemetste, ruime garage achteraan het perceel voorzien. Plaats genoeg voor het parkeren van uw voertuig en combinatie met gebruik als wasplaats (aansluiting wasmachine en droogkast aanwezig).

Ben je op zoek naar dat tikkeltje meer? Aarzel dan niet en bezoek deze woning een keer!
Lees meer Verberg