Te renoveren villa in residentiële wijk

€ 575 000 Aalter Langendamdreef 29
Deze uiterst gunstig gelegen open bebouwing, op een perceel grond van 1.200 m² in het Loveld te Aalter, beschikt over heel wat potentieel.
De rustige maar vooral residentiële ligging in zijn bosrijke omgeving, met zijn centrale ligging in Oost-Vlaanderen en vlotte bereikbaarheid naar de grote uitvalswegen, onder meer de E40 (Brussel - Oostende) alsook de N44 (richting Maldegem/Knokke), bevestigen zijn uiterst gunstige locatie. De perfecte omgeving om tot rust te komen, waarbij het centrum van Aalter (met al zijn voorzieningen) vlot bereikbaar is. De bosomgeving en de Kraenepoel zorgen voor de extra troef.

De woning dient aangepast te worden naar het hedendaagse comfort. Een renovatie dringt zich bijgevolg op. De mogelijkheden die de woning echter biedt om naar eigen smaak aan te passen, zijn oneindig. Een gedeelte van de woning is voorzien van een verdieping, die werd afgewerkt als masterbedroom met eigen tweede badkamer.

Via de oprit betreedt u het perceel en bereikt u de woning.
De inkomhall geeft toegang naar de keuken en ... leefruimte en vermengt zich verder in de nachthall. De keuken is ingericht en voorzien van toestellen en tal van opbergruimte. De leefruimte werd opgesplitst in twee delen met een centrale open haard die de sfeer in huis laat doorlopen.
Via de nachthall bereikt u het toilet, de stookruimte en verder ook de twee slaapkamers en bijhorende badkamer. Aansluitend aan één slaapkamer vindt u de bijhorende bureauruimte/dressing.
De verdieping voorziet in een uiterst ruime slaapkamer met anex eigen tweede badkamer.

Op het perceel is een carport met plaats voor het stallen van twee voertuigen, alsook twee bergingen voorzien.

De woning is op heden nog bewoond, doch vrij beschikbaar bij akte.

Wenst u dit pand verder te ontdekken, neem dan gerust contact op voor bijkomende info en een bezoek ter plaatse.
Lees meer Verberg