Instapklaar gerenoveerde woning

Verkocht Aalter Molendreef 48
Deze met stijl en smaak gerenoveerde woning (2016) kan je vinden in het centrum van Maria Aalter. Een met glans geslaagde renovatie heeft hier plaats gevonden, waarbij alles werd aangepakt en kosten noch moeite zijn bespaard.

Alle leidingen (zowel elektriciteit als watertoevoer en -afvoer) zijn vernieuwd. Ook aan de hedendaagse normen en comfort werd gedacht. Enkele van zijn belangrijkste kenmerken zijn onder meer een regenwaterput van 10.000 liter, domotica (voor bediening verlichting, (vloer)verwarming, elektrische rolluiken, ...), een waterverzachter, vernieuwd PVC raam- en deurwerk met hoogrendementsglas, isolatie in vloeren + muren + plafond, vloerverwarming, ...

De elektriciteit werd volledig vernieuwd en is conform. Deze is voorzien van een domoticasysteem, alsook zijn er twee oplaadpunten voor een elektrisch voertuig aanwezig (3x400 Volt).

De woning is rustig gelegen in een straat met weinig passage en op de perfecte uitvalsbasis voor mooie wandelingen en/of fietstochten. Tevens is de kern van het centrum op ... wandelafstand.

De woning is als volgt ingedeeld:
het gelijkvloers, bestaande uit een inkomhall, ruime/lichtrijke leefruimte met een uiterst gezellige inbouwcassette ingewerkt in de beklede schouw, een bureauruimte met toegang naar het buitenterras, een open keuken (voorzien van alle toestellen), de achterinkom met CV-ruimte en afzonderlijk toilet en de ruime badkamer.
De eerste verdieping voorziet uit een nachthall met drie ruime slaapkamers.
Tot slot is er een kleine zolder voorzien.

Een houten buitenberging wordt gecombineerd met een carport. Tevens is er nog een tweede autostaanplaats ter hoogte van de straatzijde beschikbaar. De aangenaam aangelegde (en zongerichte) tuin, laat het totale plaatje volledig kloppen!

Geniet van deze modern gerenoveerde woning en vraag vandaag nog je bezoek ter plaatse aan.

Beschikbaarheid van de woning te bespreken.
Lees meer Verberg