Recente instapklare open bebouwing

Verkocht Aalter Brauwbilk 1
Deze prachtige, goed onderhouden woning bevindt zich op een hoekperceel van een doodlopende straat nabij het centrum van Ursel. Gezien zijn ligging is dit een uiterst kindvriendelijke omgeving.
De woning werd met de grootste zorg gebouwd en bewoond, waarbij aan alle gemakken en comfort werd gedacht. Door het zeer nette onderhoud (zowel binnen als buiten) is deze woning instapklaar. Het ruimtegevoel maakt het allemaal extra aangenaam.

De woning is ingedeeld als volgt:
Via de oprit (toegang via doodlopende straat) bekom je de inkomhall met gastentoilet. De ruime leefruimte voorziet in een afgezonderde bureauruimte. De open keuken is voorzien van alle nuttige inbouwtoestellen en beschikt over een aanpalende berging. Tot slot heb je de inpandige garage (toegang via automatische sectionaalpoort) die bereikbaar is via de wasplaats.
De eerste verdieping bestaat uit de nachthall met toegang naar het tweede (afzonderlijke) toilet, drie ruimte slaapkamers (waarvan de masterbedroom is voorzien van een bijhorende dressing!) en de badkamer ... met ligbad en douche.

De woning is rondom voorzien van een ruime tuin (oppervlakte grond bedraagt 712 m²).

De woning is beschikbaar bij akte
EPC: 178 kWh/m²
Vg, Wg, Gdv, Gvv, Vv


Lees meer Verberg