Nieuwbouwwoning op toplocatie!

€ 409 500 Aalter Mergelput 2 A W3
Bouwbedrijf MEVACO, gevestigd te Aalter en goed gekend voor zijn ecologische nieuwbouwprojecten, bouwt op dé toplocatie (Mergelput - in het centrum van Aalter), deze drie prachtige nieuwbouwwoningen.
Mee met de toekomst, zijn de woningen voorzien van verwarming door middel van geothermie (vloerverwarming in combinatie met geothermische warmtepomp, waarbij in de zomer ook verkoeling de troef is). De aanwezige zonnepanelen, maken de woning uiterst energiezuinig.

Deze woning (linkse woning) betreft een gesloten bebouwing. Het aankopen van een ondergrondse garage of autostaanplaats op dezelfde site is voorzien.

Verder is de woning ingedeeld als volgt:
Op het gelijkvloers heb je via de inkomhall toegang tot een gastentoilet en de leefruimte voorzien van living met open ingerichte keuken en bijhorende berging. Het grote schuifraam op de achtergevel geeft uit op het terras en privatieve tuin (met tuin-/fietsenberging).
De eerste verdieping bestaat uit de nachthall met toilet, drie slaapkamers en badkamer.
De tweede verdieping is ... ingericht als zolder, doch kan worden voorzien van een vaste trap met afwerking naar vierde slaapkamer (tegen meerprijs).
Vrije keuze in afwerking (gezien nieuwbouw)!

Vraag vandaag nog bijkomende informatie, alsook een vrijblijvende afspraak op kantoor om dit verder te overlopen.
Lees meer Verberg