Instapklare woning in doodlopende straat

Verkocht Aalter Melkerijstraat 24
Deze prachtig afgewerkte, instapklare woning, is gebouwd in 2014 en bevindt zich in een kindvriendelijke doodlopende straat. De woning is voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort.
Het betreft een BEN-woning (Bijna Energie Neutraal) en biedt hierdoor tal van voordelen en gebruiksgemakken (waaronder korting op onroerende voorheffing!). De verwarming vindt plaats door middel van een warmtepomp met diepteboring in combinatie met de mogelijkheid om passief te koelen in de zomer. De 18 aanwezige zonnepanelen staan in voor een uiterst laag elektriciteitsverbruik.

Videofonie, een aanwezige alarminstallatie, een volledige uitgeruste keuken, parketvloer, sfeerverlichting ingewerkt in de muur, … zijn slechts een greep uit de functionaliteiten en graad van afwerking waarover de woning beschikt.

De indeling:
Het gelijkvloerse verdiep bestaat uit een inkomhall met vestiaire, het gastentoilet, een ruime/lichtrijke leefruimte (met parketvloer en gashaard), een deels afgesloten bureauruimte en een open ingerichte keuken met aansluiting ... naar de koele berging.
De verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers, een aparte dressing, een rijkelijk afgewerkte badkamer, de technische berging en een tweede toilet.

Ruime geïsoleerde tuinberging en aangenaam zonneterras tevens aanwezig!

In deze woning kom je écht tot rust!
Laat je overtuigen en vraag je persoonlijke bezoek ter plaatse aan.

Vastgoedinfo in aanvraag.
Beschikbaarheid: te bespreken.
Lees meer Verberg